Wat een match… Wat een onvergetelijke-super-deluxe-feel-good-match… Had iemand voor de match gezegd dat we tegen de leider uit de reeks (9 op 9 en een doelpuntensaldo van 18-0) tot in de laatste minuut uitzicht zouden hebben op een gelijkspel dan had ik hem (of haar ?) waarschijnlijk niet geloofd, maar onze Flames hielden het met een enorme wilskracht en een ongelofelijke teamspirit niet alleen tot het laatste fluitsignaal énorm spannend maar deden iets waar tot nog toe geen enkele andere ploeg in was geslaagd tegen Noorse namelijk SCOREN… Flames: wat jullie vandaag voor elkaar brachten was niet alleen hartverwarmend maar ook een enorme opsteker voor de ganse ploeg… En al was de overwinning voor de bezoekers zeker en vast verdiend dan waren jullie vandaag voor mij de échte winnaars… Ik kan dan ook maar één ding zeggen: PROUD TO BE A FLAME?♥️!

Doelpunten: 6’ 0-1, 55’ 0-2, 70’ 1-2 (Croes)