Was het vorige week al goed, dan was het deze week tegen de piepjonge ploeg van Elzestraat (gemiddelde leeftijd 16 jaar) zo mogelijk nog beter… En had een gelijkspel vorige week (ook al zat het er tot aan het laatste fluitsignaal nog in) eerlijk-is-eerlijk toch wel enigszins gevleid geweest, dan had een puntendeling ditmaal zonder enige twijfel dubbel-en-dik verdiend én terecht geweest. Flames: waren er voor de wedstrijd enige twijfels omtrent onze fysieke paraatheid op een zondagochtend ?, dan hebben jullie deze twijfels met alweer een zalige ❤ wedstrijd vol inzet en bij momenten goed voetbal helemaal weggevaagd… Na de wedstrijd zei één van de supporters van de thuisploeg dat hij niet goed snapte dat wij nog “maar” 3 punten hebben want dat wij echt wel een goeie ploeg hebben. Een mooier compliment kan je niet krijgen denk ik… ?. En de punten… die komen wel hoor Flames, daar ben ik rotsvast van overtuigd?!

38’ 1-0, 60’ 2-0, 72’ 2-1 (Sa)