Tijden veranderen maar er was een tijd dat iedereen refereerde naar een 1-0 overwinning als de typische Arsenal zege omdat die ploeg er steeds in slaagde te winnen met, je raadt het al, 1-0…

Sinds kort is er nu echter ook de Flames nederlaag, want nadat we in de match op Cantincrode nog per ongeluk een goaltje teveel hadden binnengekregen en de match zo op 3-1 eindigde, stond er zowel na de match tegen Noorse, de wedstrijd tegen Elzestraat, als onze match van gisteren tegen de toffe ploeg van Sint-Jozef een 2-1 nederlaag op het scorebord waardoor onze Flames alweer met lege handen achterbleven na een match die ze eigenlijk hadden kunnen en moeten winnen maar waarin ze na hun werkelijk weergaloze eerste helft (alweer niet beloond met de nodige doelpunten) in de tweede helft na twee vroege tegendoelpunten (een lucky wereldgoal op vrije trap en nog maar eens een frommelgoal) als een pudding in elkaar zakten…

Flames: het was alweer net niet gisteren en de ontgoocheling was dan ook groot… Als ik echter zie hoe goed jullie voor de pauze toch wel stonden te voetballen en we toen écht wel de match hadden kunnen beslissen, dan onthoud ik van deze match toch vooral dat en ben ik er nog steeds rotsvast van overtuigd dat de beloning wel zal volgen ?… 25’ 1-0 (Vrijdaghs), 45’ 1-1, 50’ 1-2