Er zijn ongetwijfeld leukere dingen te bedenken dan op een vrijdagavond de files en wegenwerken te trotseren, het veld van SK sGravenwezel te zoeken (“het is in een klein straatje?”) én daarenboven ook nog eens de veruit sterkste, best voetballende en meest complete ploeg van de reeks partij te geven… Maar ondanks het feit dat dit toch écht wel een ongelijke strijd was kan er onze Flames weinig of niets verweten worden: de inzet was er, de fighting spirit was er, de ik-ga-ervoor-tot-het-laatste-fluitsignaal mentaliteit was er én tot minuut 20 hielden we niet alleen gelijke tred met de leidersploeg, maar creëerden we zelfs de meeste kansen en hadden we met een beetje geluk zelfs het eerste doelpunt kunnen scoren! Het klinkt daarom een beetje raar om te zeggen na een “zware” nederlaag maar ik doe het toch: Flames, jullie hebben gisteren alles gegeven, zijn blijven gaan en hebben er in moeilijke omstandigheden het beste van gemaakt en dat is werkelijk TOP. Dus kop omhoog en op naar de volgende match! En niet vergeten: ook uit dit soort wedstrijden leren we! PROUD TO BE A FLAME!

Doelpunten: 20’ 1-0, 27’ 2-0, 36’ 3-0, 44’ 4-0, 52’ 5-0, 65’ 6-0, 72’ 7-0, 76’ 8-0