Negen luttele minuten of amper 540 seconden waren er nog te spelen in deze zeer genietbare, faire en spannende derby vooraleer onze totaal leeggespeelde Flames na een zeer sterke collectieve prestatie hun emoties de vrije loop konden laten en elkaar in de armen zouden vallen om samen met onze talrijk opgekomen supporters hun dubbel-en-dik-verdiende tweede zege van het seizoen te vieren…

Maar net op het moment dat we de wedstrijd echt wel helemaal in handen hadden en de overwinning zo goed als binnen leek scoorde de thuisploeg een beetje vanuit het niets (lees: frommelgoal vanop hoekschop) en zouden we alweer niet krijgen wat we eigenlijk toch écht wel verdienden…

Hadden we vooraf dan ook zeker getekend voor een gelijkspel en kunnen we ook best leven met een puntendeling met onze toffe buren ? dan was er nu naast het onbetwistbare gevoel van fierheid en tevredenheid over onze sterke wedstrijd vol inzet, emoties en beleving toch ook wel het duidelijke gevoel van ontgoocheling en teleurstelling nadat we in de slotminuten alsnog geconfronteerd werden met het feit dat voetbal naast een enorm mooie sport ook een ongelofelijk harde sport kan zijn… Maar kop of Flames: jullie waren top en geloof me: OUR DAY WILL COME!

Doelpunten: 5’ 0-1 (N. Claes), 71’ 1-1