Daar sta je dan… goed getraind?, stevig opgewarmd, 100% gemotiveerd, iedereen gefocust⚽️ en met VV Merksem een op papier gelijkwaardige ploeg als tegenstander… Dé ideale omstandigheden dus om eindelijk nog eens de drie punten thuis te houden en er ONZE dag van te maken… Heeft onze tegenstander toch wel toevallig net wat afwezigen zeker ?… en zijn ze toch wel niet genoodzaakt zeker om maar liefst 3 speelsters van hun A-ploeg (uitkomend in 3e Provinciale) mee in de ploeg te droppen zodat we ineens ongevraagd een véél zwaardere tegenstander in de ogen kijken?…

Maar laten we er geen Calimero verhaal van maken: want al hadden we in de eerste helft toch echt wel moeite met het tempo dat deze 3 speelsters ontwikkelden en keken we, na een nochtans veelbelovende start, alweer vroeg tegen een dubbele achterstand aan, dan namen we in de tweede helft met heel veel inzet en wilskracht helemaal het commando over, kampeerden we voor 75% van de tijd op de helft van de tegenstander (met een totaal werkloze én verkleumde doelman Winnie als gevolg) en hadden we met een beetje meer geluk (én precisie) zelfs nog aanspraak kunnen maken op een welverdiend gelijkspel?…

Flames: het mocht alweer niet zijn gisteren en dat is natuurlijk héél spijtig? maar net als de alweer talrijk opgekomen supporters heb ik me écht weer geamuseerd en heb ik alweer genoten van jullie wedstrijdmentaliteit?, jullie aanvalsdrift, de vooruitgang die jullie week na week boeken én niet te vergeten: het bij momenten héél goeie samenspel❤…

En volgende week… dan proberen we gewoon opnieuw?!

Doelpunten: 5’ 0-1, 20’ 0-2