Die Flames toch… een doordeweeks ploegje kan je ons toch écht niet noemen?… en nooit bang voor een uitdaging?… Of wat dacht je van de wedstrijd van vandaag… Op papier een vergelijkbare tegenstander (lees: geen ex Flame in de rangen, geen A ploeg die in tweede provinciale speelt en enkele speelsters heeft “uitgeleend” of geen hele ploeg die zich van reeks heeft vergist…) dus wat doe je dan als Flame…?? Exact: om het extra spannend te maken (het moet dus wel een uitdaging zijn hé) geef je eerst de tegenstander (nog voor de match goed en wel is begonnen) twee doelpunten cadeau met een grote rode strik er rond zodat je de match niet zoals elke andere “gewone” ploeg moet aanvangen met 0-0 (saai?) maar wel met een 2-0 achterstand én je dus niet één maar drie keer moet scoren om de drie punten mee naar huis te kunnen nemen…?

En het moet gezegd: bijna slaagden onze dames nog in hun opzet ook, want al kreeg ook de sympathieke thuisploeg toch nog wel enkele hele goeie kansen en was het vooral in de tweede helft toch nog wel enkele keren “alle hens aan dek”, dan waren het toch vooral onze Flames die voor het overgrote deel van de wedstrijd de wet dicteerden? én het meeste aanspraak maakten op de overwinning maar uiteindelijk toch vrede moesten nemen met een 2-2 gelijkspel.

Flames: jullie speelden vandaag op een moeilijk te bespelen veld (serieuze mollen hebben ze daar in Borsbeek? of ook nog gehoord: het ideale parcours voor een zware veldrit?‍♂️) en met een niet ideale voorbereiding (de insiders weten wat ik bedoel?) alweer een meer dan degelijke wedstrijd? én haalden een felbevochten punt tegen toch het nummer 7 uit het klassement en daarom verdienen jullie vast en zeker een pluim maar kunnen jullie mij één plezier doen: kunnen jullie de volgende keer de Flamesuitdaging laten vallen??

Doelpunten: 3’ 1-0, 6’ 2-0, 30’ 2-1 (Vrijdaghs), 52’ 2-2 (Croes)