Vandaag ga ik het in het verslag eens niet hebben over het feit dat onze Flames alweer een meer dan degelijke wedstrijd speelden (vooral de tweede helft was echt héél goed) of het feit dat de 7-0 eindstand absoluut geen goede weergave was van de waardeverhoudingen op het veld. Ik ga het zelfs niet hebben over het feit dat onze “muur” op het middenveld Maes vandaag een personal coach ter beschikking had?, we op de bank een aantal interessante weetjes over een aantal andere Flames te weten zijn gekomen?, de Sint net weg was (en we dus te laat waren om hem enkele doelpunten  te vragen?) of het feit dat ze in Beerzel over een héél mooi voetbalcomplex beschikken…?

Neen, vandaag ga ik het eens hebben over wat ze in de volksmond de “twaalfde man” of in Nederland “het legioen” noemen, want nadat we vorige week tijdens onze laatste thuismatch van 2019 nog maar eens konden vaststellen dat onze Flames toch echt wel iets teweegbrengen, dan konden we ook in Beerzel op een zéér koude zaterdagavond alweer rekenen op de warme steun, aanmoedigingen en “Oohs en Aahs” van een wel héle grote supportersschare…???

Ik durf dan ook te stellen dat, ondanks het feit dat onze speelsters gisteren nogmaals lieten zien dat ze week na week progressie maken en ze zeker en vast alweer met een goed gevoel én opgeheven hoofd het veld mochten verlaten, de beker voor “Flame van de match” ditmaal zonder enige twijfel gaat naar onze superfans?! Thx, merci, bedankt… Jullie waren TOP❤! Doelpunten: 5’ 1-0, 9’ 2-0, 23’ 3-0, 35’ 4-0, 42’ 5-0, 65’ 6-0, 80’ 7-0