Was het omdat de aanloop naar de match door “omstandigheden” niet echt ideaal te noemen was, was het omdat we enkele vertrouwde pionnen moesten missen en de ploeg daardoor een beetje haar houvast kwijt was?, of was het toch omdat zondagochtend niet echt een ideaal moment is voor onze Flames… Wat het was weet ik niet maar feit is dat we vandaag, hoe zal ik het zeggen, niet echt onze beste eerste helft ooit speelden (lees: de rode loper die we voor de thuisploeg hadden uitgerold was wel héééél groot…)?.

Veel meer hoeven we daarover echter niet te zeggen… Elke ploeg heeft wel eens een offday en bovendien: we speelden écht wel een veel betere tweede helft en ware het niet dat scoren toch o zo moeilijk blijft dan hadden we het zelfs nog spannend kunnen maken?.

Flames: hopelijk gaan we volgende week toch wat beter uit de startblokken schieten (de eerste helft was er echt wel eentje om snel te vergeten) maar de manier waarop jullie in de tweede helft, en bij een 3-0 achterstand, toch nog een vuist konden maken en zelfs fysiek nog de betere ploeg werden, was echt knap en maakte héél veel goed?.

Doelpunten: 7’ 1-0, 12’ 2-0, 25’ 3-0, 70’ 4-0