We lieten de tegenstander bij momenten achter een ongrijpbare bal aanhollen… FANTASTISCHE eerste helft… SUPERMOOI SAMENSPEL, sterk in de duels, gretigheid, doelkansen… Het was werkelijk SUBLIEM… Het waren toch vooral onze Flames die voor het overgrote deel van de wedstrijd de wet dicteerden…  We kampeerden voor 75% van de tijd op de helft van de tegenstander… Zeer sterke collectieve prestatie… Werkelijk WEERGALOZE eerste helft…

Het zijn maar enkele passages uit de voorbije wedstrijdverslagen die duidelijk aantonen dat onze Flames VEEL meer verdienden dan de 6 punten die we momenteel nog maar achter onze naam staan hadden… Maar hoe goed we bij momenten écht wel speelden en hoe zeer we die overwinning toch écht wel verdienden; tot nu toe was er altijd wel iets waardoor het net niet lukte en waardoor we onze inzet en geestdrift niet beloond zagen?…

TOT VANDAAG…

Flames; ondanks een goeie start en enkele echt goeie kansen stonden we alweer snel onverdiend 0-2 achter waardoor het er even op leek dat het alweer niet onze dag zou worden… De manier echter waarop jullie het niet aan jullie hart lieten komen, nog een versnelling hoger schakelden, de tegenstander helemaal tegen het eigen doel drukten en ze in de tweede helft, onder impuls van onze alweer superfantastische supporters, en met enkele wondermooie doelpunten, helemaal “opaten” was niet alleen hartverwarmend en o zo verdiend, maar simpelweg FANTASTISCH, WEERGALOOS, SUPERMOOI en SUBLIEM???.

Our day HAS come… KFCD Flames FOREVER❤!

Doelpunten: 8’ 0-1, 20’ 0-2, 32’ 1-2 (Vrijdaghs), 45’ 2-2 (Croes), 48’ 3-2 (Vrijdaghs), 53’ 4-2 (Croes)