faq's

WAAR SPELEN EN TRAINEN JULLIE?

Wij trainen en spelen al onze wedstrijden op de terreinen van KFC Duffel – Rooienberg 56, 2570 Duffel (aan het zwembad)

VANAF WELKE LEEFTIJD MAG IK AANSLUITEN?   

Minimumleeftijd om aan te sluiten is 14 jaar. Er is geen maximumleeftijd .

IK HEB NOG NOOIT GEVOETBALD, IS DAT EEN PROBLEEM?

Belangrijkste vereiste om bij de Flames te komen is dat je ENTHOUSIAST bent, over de nodige TEAMSPIRIT beschikt en graag plezier maakt… Of je hierbij supersportief of helemaal niet sportief bent en of je ooit bij de Yellow Flames hebt gevoetbald of nog nooit een voetbal van dichtbij gezien hebt maakt hierbij niet uit. We hebben voor ieder wat wils!

IK ZOU WEL WILLEN AANSLUITEN MAAR ELKE WEEK TRAINEN EN VOETBALLEN ZIE IK NIET ZITTEN…

Bij de Flames vul je ZELF in of je enkel wil trainen of ook wedstrijden wil spelen en hoe vaak… Kan je maar één keer om de veertien dagen, GEEN PROBLEEM. Wil je wel eens af en toe een wedstrijd spelen maar zeker niet elke week, OOK DAT KAN… Enige dat we vragen is dat je dit steeds op voorhand aangeven zodat we ermee rekening kunnen houden bij het opmaken van de trainingen en het samenstellen van de wedstrijdkern.

SPELEN JULLIE OOK COMPETITIE OF ENKEL VRIENDSCHAPPELIJK?

Vanaf dit seizoen zullen spelen onze Flames inderdaad competitie en dit in de recreatieve reeks D van het damesvoetbal van de Voetbal Federatie Vlaanderen (VFV). Hiernaast zullen er net zoals vorig seizoen op regelmatige basis vriendschappelijke wedstrijden worden ingepland voor onze recreatieve groep.

WAAROM AANSLUITEN BIJ DE FLAMES?

De FLAMES zijn meer dan alleen maar een voetbalploeg… Als we OP het veld staan gaan we er 100% voor en spelen we de ziel uit ons lijf maar wat er NAAST het veld gebeurt is voor ons minstens even belangrijk: zo hebben we tijdens het seizoen 2018-2019 ook nog deelgenomen aan de Muddy Angel Run (en het was héél plezant!), zo hebben we ons beste beentje voorgezet tijdens de scoutsquiz, zo hebben we met héél veel enthousiasme een succesvolle actie op poten gezet voor de warmste week van Studio Brussel, zo hebben we één van onze speelsters zien schitteren tijdens een optreden van haar toneelgroep om nog maar te zwijgen over de memorable derde helften op donderdagavond (na de training) waarbij we steevast de kantine sluiten… :). Wil jij dus graag voetballen (en iets bijleren) maar ben je net zoals wij van mening dat het leven meer is dan voetballen alleen, dan zijn de KFCD Flames de ideale ploeg voor jou!

IK HEB INTERESSE, WAT NU?

Heb je nog verdere vragen, ben je overtuigd of wil je een keertje komen proberen, contacteer ons dan via het contactformulier dat je hier kan vinden.